Stubfræsning & Træfældning

Få et uforpligtende tilbud på din næste træfældning hos os!

JR ANLÆG OG HAVESERVICE UDFØRER ALLE TYPER FOR TRÆFÆLDNING

JR Anlæg og Haveservice udfører alle typer for træfældning, træbeskæring og topkapning samt rod- og stubfræsnings opgaver for både private og erhverv. Vi har mange års erfaring inden for faget, og vi er altid udstyret med det nyeste materiel og tilgængeligt sikkerhedsudstyr. For os er det meget vigtigt, at sikkerheden er i orden.

Hvis du har rødder fra en plante, der er blevet fjernet, kan vi hjælpe med at fjerne dem. I stedet for at grave dem op, kan vi med en stubfræser nemt fjerne dem. Udover at det er en nem måde at gøre det på, er det samtidig billigt.

Når vi har udført arbejdet, tilbyder vi at køre diverse kviste og grene væk eller lave det til flis, som du kan bruge rundt i din have, eksempelvis i bede eller under buske. Vi tilbyder træfældning i Roskilde, Greve, Solrød Strand, Ishøj og områderne omkring.

Hos JR Anlæg og Haveservice har vi fældet træer i mange år, og vi har aldrig været ude for et uheld. Dog er vi fuld forsikret i tilfælde af, at uheldet skulle være ude.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Hos JR Anlæg og Haveservice sætter vi altid en fair og realistisk pris, så når du står tilbage med din nye fantastiske have, så har du fået hvad du forventede til pengene.
Hvis du har et grønt projekt eller anden anlægsgartner opgave, så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

SEND OS EN BESKED