Haveanlæg

Få et uforpligtende tilbud på dit næste haveprojekt hos os!

Anlæg af have i Ishøj, Greve, Solrød & Roskilde

Trænger din have til en professionelt hånd, står vi hos JR Anlæg og Have klar til at hjælpe dig. Når det kommer til havearbejde, er vi nemlig på hjemmebane. Derfor kan vi hjælpe både privatpersoner og erhverv med næsten alle typer opgaver i både Greve, Solrød Strand, Ishøj, Roskilde og omegn. Vi kan lægge nye haver helt fra bunden, men vi etablerer også gerne anlæg i allerede eksisterende haver. Uanset hvilken opgave vi udfører, lægger vi altid en dyd i arbejdet og samarbejder med dig for det bedste resultat, så vi kan skabe en have ud fra dine konkrete ønsker.

Rydning af haver

Skal du have hjælp til at rydde haven i forbindelse med renovation, eller er haven bare blevet et uoverskueligt projekt, kan vi hjælpe med rydning af haver hurtigt og effektivt, så du kan starte forfra og få skabt den have, du ønsker. Vi kan hjælper med alt indenfor rydning af have. Lige fra træfældning og stubfræsning til oprydning og opsamling af nedfaldne blade. Vil du have et uforpligtende tilbud på rydning af din have i Roskilde, Greve eller omegn, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi hjælper dig til drømmehaven

Omlægning af haven kan være et stort projekt, men vi hjælper dig gerne med at få drømmehaven. Vi kan lave alt i anlæg og alt i have, så uanset hvad du skal have lavet, står vi klar til at hjælpe. 

Vi kan blandt andet tilbyde

N

Brolægning og flisebelægning

N

Rullegræs og såning af græs

N

Plantning af træer, buske og blomster

N

Beskæring og vedligeholdelse

N

Havehegn

N

Stubfræsning og træfældning

Vi har et stort udvalg af moderne maskiner, som tillader os at udføre alle opgaverne skånsomt, da vi kan komme ind i haven uden at ødelægge planter, buske og lignende. Du kan altså være sikker på, at vi passer på din have – uanset om det er et nyanlæg eller en ældre have, vi kommer ud til.

Skal du have en hånd med haven?

Skal vi hjælpe dig med haveanlæg i Greve, Solrød Strand, Ishøj, Roskilde eller omegn, kan du kontakte os på tlf.: 20 12 91 79. Her kan du få mere information om vores arbejde og de ydelser, vi kan tilbyde, og vi kommer også gerne med et uforpligtende tilbud på din opgave.