Om os

Lær mere om JR Anlæg & Haveservice.

Få et uforpligtende tilbud på dit næste haveprojekt hos os!

VI TILBYDER PROFESSIONELT ARBEJDE AF HØJ KVALITET

JR Anlæg & Haveservice er en lokal virksomhed med mange års erfaring inden for anlæg og haveservice. Anlægsgartner Jan Ribergaard startede virksomheden op i 1995, og vi har lige siden udført forskellige arbejdsopgaver. Vi anlægger, og vedligeholder haver og grønne områder hele året rundt hos private, grundejerforeninger, virksomheder og det offentlige, hvor vi har en del institutioner.

Vi tilbyder professionelt arbejde af høj kvalitet, samtidig med at vi arbejder hurtigt og effektivt, og anvender en moderne maskinpark, der sikrer dig et godt resultat. Vi gør meget ud af, at arbejdet er udført ordentlig første gang, og at kunden er tilfreds.

Hos JR Anlæg & Haveservice er Jan Ribergaard den ansvarlige anlægsgartner. Derudover har vi oftest en lærling ansat, som vi følger i hele uddannelsesforløbet. Det er vigtigt for os, at vi får uddannet nogle gode lærlinge, som kommer ud med en masse kvalifikationer. Selvom at vi er en mindre virksomhed, er vi også leveringsdygtige i større projekter.

Vi har en stor kundekreds, hvor vi både har faste aftaler og kontrakter med kunden om pasning af haver eller områder, men vi har også nogle kunder, som vi kun laver enkelte opgaver for. Vi gør meget ud af at være en lokal virksomhed, som er kendt i lokalområdet, men vi varetager selvfølgelig også opgaver andre steder end omkring Solrød Strand.

INDHENT DIT TILBUD NU!

Vi tilbyder

5

Havearbejde & Haveservice

5

Træfældning

5

Haveanlæg

5

Stubfræsning

5

Græs & Rullegræs

5

Hegn & Havehegn

ANLÆGSGARTNEREN DER KØRER I SOLRØD STRAND, GREVE, ISHØJ OG ROSKILDE

Vi har efterhånden en stor gruppe af glade kunder, som er spredt udover det meste af Sjælland, men som nævnt, så kører vi mest i:

Så hvis du går med et projekt, som du gerne vil have givet et tilbud på i én af disse byer, så er der stor chance for vi allerede er i nærheden. Så i stedet for at gå og spekulere over dit have projekt / anlægsarbejde, så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – sammen får vi din have eller uderum til at spille!