inspiration

Find inspiration til dit næste haveprojekt her i vores referencegalleri.

Få et uforpligtende tilbud på dit næste haveprojekt hos os!

Vi udfører blandt andet beskæring og vedligeholdelse af haver

Have

HAVER AF ALLE TYPER OG STØRRELSER

Vi anlægger også nye haver helt fra bunden med græs og beplantning af buske, træer, planter og løg. Hvis du har haft en havearkitekt på, samarbejder vi med dem og dig, så haven bliver som du ønsker det og alle kravene opfyldes.

BELÆGNING

VI ANSKAFFER DET MATERIALE DER SKAL ANVENDES TIL BELÆGNINGSOPGAVERNE

Vi anskaffer det materiale der skal anvendes til belægningsopgaverne. Vi opfylder altid kundens krav, så hvis du selv ønsker at anskaffe materialet, er det selvfølgelig muligt. Vi har desuden også mulighed for at omlægge gammelt materiale, hvis belægningen eksempelvis skal have en anden hældning.

STUBFRÆSNING OG TRÆFÆLDNING

Hos JR Anlæg og Haveservice har vi fældet træer i mange år, og vi har aldrig været ude for et uheld. Dog er vi fuld forsikret i tilfælde af, at uheldet skulle være ude.

GRÆS

Vi har flere års erfaring med ny anlægning og omlægning af græs, så hvis du ønsker at få anlagt en ny græsplæne eller få frisket din gamle op, så hjælper vi dig gerne. Hvis du skal have anlagt nyt græs eller omlagt dit græs, er det vigtigt, at det er tørt udenfor, så derfor udfører vi oftest arbejdet i foråret eller efteråret og i nogle tilfælde om sommeren.

PILE OG RAFTEHEGN

Hos JR Anlæg og Haveservice er vi specialister i hegn til haven. Vi opsætter alle slags pileflet, raftehegn og plankeværk. Det er meget forskelligt hvad kunderne ønsker, og hvor og hvorfor havehegnet skal sættes op. Flere ønsker at få sat hegn op for at skabe læ eller afskærme haven, så de får en mere brugbar og privat have.

før og efter

Før og efter projekter