Græs & rullegræs

Få et uforpligtende tilbud på dit næste græsprojekt hos os!

VI HAR FLERE ÅRS ERFARING MED NYANLÆGNING OG OMLÆGNING AF GRÆS

VI HAR FLERE ÅRS ERFARING MED NYANLÆGNING OG OMLÆGNING AF GRÆS

Når det kommer til græs og rullegræs, er det vigtigt for mange, at græsplænen er flot, da det oftest er det første, du ser, når du ankommer til en virksomhed eller et privathjem. Hos JR Anlæg og Haveservice tilbyder vi græsslåning, og vi sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde. Det er oftest en ydelse som grundejerforeninger og virksomheder benytter. Vi har dog også kontrakter med privatkunder.

Vi tilbyder service af din græsplæne samt udlægning af rullegræs i bl.a Solrød Strand, Roskilde, Greve og Ishøj. Ring gerne til os for at høre nærmere og få et uforpligtende tilbud på din græsplæne. 

Rullegræs – Hurtig Grøn Græsplæne

Rullegræs er ideelt til dem som står og mangler en grøn græsplæne. Det er både private, erhverv og institutioner som benytter sig af dette. Vi har stor erfaring indenfor en hurtig etablering af græsplænen med rullegræs. Rullegræs er generelt lige til at arbejde med, og kræver ikke voldsomt meget vedligeholdelse.

Vi har flere års erfaring med nyanlægning og omlægning af græs, så hvis du ønsker at få anlagt en ny græsplæne eller få frisket din gamle op, så hjælper vi dig gerne. Hvis du skal have anlagt nyt græs eller omlagt dit græs, er det vigtigt, at det er tørt udenfor, så derfor udfører vi oftest arbejdet i foråret eller efteråret og i nogle tilfælde om sommeren.

Vi tilbyder følgende former for græsarbejde

N

Græsslåning af små og store arealer.

N

Nyanlæg og omlægning af græsarealer, herunder planering.

N

Udlægning af rullegræs

N

Mosbehandling af græsplænen.

N

Reparation af græsplæner.

Hvis du vil holde din græsplæne pæn og grøn uden ukrudt og mos, anbefaler vi, at du husker at gøde og kalke den, derudover skal du ofte slå græsset.