Haveservice

Vi anvender specielle maskiner, så vi kke ødelægger haverne.

Få et uforpligtende tilbud på dit næste haveprojekt hos os – vi kommer også gerne ud og tager en snak med dig!

HAVESERVICE OG HAVEARBEJDE

VI UDFØRER BLANDT ANDET BESKÆRING OG VEDLIGEHOLDELSE AF HAVER

JR Anlæg og Haveservice tilbyder anlægning og oprydning af haver af alle typer og størrelser. Vi er meget pligtopfyldende samtidig med at vi udfører professionelt havearbejde for blandt andet parcelhuse og parker.

Havemand til alle former for havearbejde

Vi udfører blandt andet beskæring og vedligeholdelse af haver. Med en kontrakt med os passer vi haverne/arealerne, så de altid fremstår pæne, og du skal derfor ikke gøre mere. På den måde, så er dine bede og grønne områder altid forårsklar, og du slipper for forårsklargøringen af diverse bede.

Aftale om haveservice eller fast havearbejde

Hvis I har brug for en fast aftale angående service af grønne områder, små eller store haver i nærheden af Solrød Strand, Roskilde, Ishøj eller Greve, så tilbyder vi også dette. På den måde, så kan du nyde dine udendørsarealer hele året rundt velvidende om de bliver passet og plejet af faguddannede anlægsgartnere

Hækkeklipning

Vi udfører desuden hækklipning for private og virksomheden. Hvis du har en hæk ud til et fortov, skal du være opmærksom på, at det er vedtaget ved lov, at alle grundejere selv skal klippe hækkene og anden beplantning langs fortovene, så der er en sikker fremkommelighed. Vi har stor erfaring med klipning af hække og vedligeholdelse af dem.

Anlæg ny have eller renovering af have

Vi anlægger også nye haver helt fra bunden med græs og beplantning af buske, træer, planter og løg. Hvis du har haft en havearkitekt på, samarbejder vi med dem og dig, så haven bliver som du ønsker det og alle kravene opfyldes. Vi er eksperter i at vurdere hvad der kan lade sig gøre i forhold til havens tilstand. I forbindelse med nybyg kører der ofte store maskiner over jorden i flere måneder, hvilket presser jorden sammen og der kan opstå traktose. Traktose betyder at vandet ikke kan løbe væk fra jorden, og eventuelle beplantede planter kan drukne – men vi kan sagtens hjælpe dig!

Derudover tilbyder vi også

N
Opsamling af nedfaldne blade
N
Roser – Beskæring og beplantning
N
Vinterklargøring af din have eller grønne arealer
N

Etablering af rullegræs

Og meget mere! Hvis du står overfor et problem i haven, som du gerne vil have løst så er vi sikre på vi kan komme på en fornuftig og overkommelig løsning sammen!