hegn

Få et uforpligtende tilbud på din næste opsætning af havehegn hos os!

OPSÆTNING AF HEGN I SOLRØD, ROSKILDE, GREVE OG ISHØJ

Træmaterialet bliver smukkere år for år, da pil er et levende materiale

Havehegnet

Står du og skal have etableret et hegn, så har vi stor erfaring indenfor diverse hegns typer.
Hos JR Anlæg og Haveservice er vi specialister i hegn til haven. Vi opsætter alle slags pileflet, raftehegn og plankeværk. Det er meget forskelligt hvad kunderne ønsker, og hvor og hvorfor hegnet skal sættes op.

Flere ønsker at få sat hegn op for at skabe læ eller afskærme haven, så de får en mere brugbar og privat have. Når vi opsætter hegn, støber vi alle stolper fast med beton, så hegnet står fast selv i dårligt vejr. Hvis uheldet skulle være ude i forbindelse med en storm, dækker de fleste indboforsikringer skaderne, når hegnet er sat op med stolper, der er støbt med beton. Vi kan etablere dit hegn alle årets måneder, så længe jorden ikke er frosset.

Et naturligt havehegn bliver flottere med tiden

Hvis du vælger et hegn der er lavet af pileflet, kan du forvente at træmaterialet bliver smukkere år for år, da pil er et levende materiale. Udover at være smuk er pil også en miljøvenlig løsning.
Pileflet er et naturligt produkt, og passer næsten altid perfekt til enhver have. Et pilefletshegn har det rå naturlige look som gør at det passer til havens naturlige miljø.

Havehegnets mange funktioner

Nogle har brug for afskærmning til naboen, eller for at begrænse indkørslen, men vi ser også mange kreative ideer. Som skjuler til tekniske anlæg, læhegn eller til at opdele haven i flere forskellige rum.
Havehegnet gør det også muligt at sætte sit personlige præg på sin have.
Udover at være en funktionel grænse mellem dig og naboen, så skal det også være kønt og i stil med resten af omgivelser.
De fleste familier bruger mange af sommertimerne i haven, og det er vigtigt af ens havehegn er præsentabelt.
Når vi opsætter hegn, støber vi alle stolper fast med beton, så hegnet står fast selv i dårligt vejr.
Hvis uheldet skulle være ude i forbindelse med en storm, dækker de fleste indboforsikringer skaderne, når hegnet er sat op med stolper, der er støbt med beton.

Du kan få opsat hegn hele året rundt, så længe jorden selvfølgelig ikke er frossen.

Personlige ønsker til dit hegn? JR Anlæg og Haveservice i Solrød Strand klarer det

Som tidligere nævnt, så ser vi mange kreative anvendelser af hegn, men det er ikke altid hegnet kan leve op til kundens specialdesign. I tilfælde af du står med en masse ideer, men ikke klar over og dem kan lade sig gøre, så kan vi være din sparringspartner på projektet. Vi har nemlig stor erfaring når det kommer til opsætning af diverse hegn og hegnstyper.